۱٫ بررسي تاثير آموزش شيردهي، ضمن اجراي هم اتاقي مادر و نوزاد، بر ميزان شيردهي در دوران نوزادي در نخست زايان مراجعه كننده به يكي از بيمارستانهاي وابسته به دانشگاه علوم پزشكي …..
۲٫ بررسي عوامل موثر بر عدم كفايت شير مادر تا ۶هفته پس از زايمان در مراجعين به مراكز بهداشت و درمان وابسته به دانشگاه علوم پزشكي …..
۳٫ بررسي عوارض زودرس ناشي از زايمان واژينال بعد از سزارين قبلي در زنان و ارتباط اين عوارض با برخي از مشخصات باروري آنان، در مراجعين به يكي از بيمارستانهاي وابسته به دانشگاه علوم پزشكي ….. در ۵ سال گذشته.
۴٫ بررسي و مقايسه نتايج حاصل از بارداري در نخست حامله هاي سنين مختلف مراجعه كننده به بيمارستانهاي آموزش شهر ……
۵٫ بررسي شيوع و شدت سندروم پيش از قاعدگي در دانش آموزان سال آخر دبيرستانهاي شهر ……
۶٫ بررسي ارتباط ميان اضافه وزن مادر در دوران بارداري و وزن نوزاد به هنگام تولد در زنان باردار مراجعه كننده به زايشگاه شهر …..
۷٫ بررسي ميزان عملكرد ماماهاي شاغل در ارتباط با آماده كردن زنان نخست حامله جهت شيردهي در مراكز بهداشتي درماني وابسته به وزرات بهداشت درمان و آموزش پزشكي شهر …..
۸٫ بررسي نگرش زنان باردار نسبت به نقش مادري و ارتباط آن با بروز و مدت زمان تهوع و استفراغ در مراجعين به مراكز بهداشتي درماني شهر ……
۹٫ بررسي ميزان و نوع روشهاي جلوگيري از بارداري در زنان زير ۲۰ سال مراجعه كننده به درمانگاههاي علوم پزشكي شهر …..
۱۰٫بررسي تاثير اكسي توسين در ايجاد عوارض در زنان نخست زاي مراجعه كننده به يكي از بيمارستانهاي به دانشگاه علوم پزشكي …..
۱۱٫بررسي مشخصات فردي، خانوادگي، اجتماعي و اقتصادي بيماران مبتلا به مول هيداتيفورم مراجعه كننده به زايشگاه حمايت مادران شهر …..
۱۲٫بررسي عوامل مستعد كننده پره اكلامپسي در مبتلايان مراجعه كننده به بيمارستانهاي دولتي استان …..
۱۳٫بررسي و مقايسه اثر كاربردي و عوارض آنواع آي. يو.. دي هاي ايراني و خارجي در زنان مراجعه كننده به درمانگاههاي تنظيم خانواده وابسته به دانشگاه علوم پزشكي …..
۱۴٫بررسي نگرش دختران در حال ازدواج نسبت به تغذيه شيرخوار با شير مادر در مراجعين به مراكز بهداشتي درماني شهر …..
۱۵٫بررسي تاثير الگوي شيردهي بر وقوع آبستني ناخواسته در مراجعين به مراكز بهداشتي درماني شهر …..
۱۶٫بررسي تاثير استفاده از فشار قله رحم در ايجاد عوارض در زنان از بدو ورود به اطاق زايمان تا زمان ترخيص در يكي از بيمارستانهاي دانشگاه علوم پزشكي…..
۱۷٫ بررسي نتايج حاصل از حاملگي در پارگي زودرس پرده هاي جنيني در مراجعين به بيمارستان …..۱۳۷۲٫
۱۸٫ بررسي ميزان آگاهي دانشجويان مامايي در مورد مراقبتهاي دوران بارداري حين و پس از زايمان زنان مبتلا به ايدز در دانشكده هاي پرستاري و مامايي دانشگاههاي وابسته وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشكي …..
بررسي مقايسه اي تاثير تخليه خون جفت از بند ناف و تزريق اكسي توسين داخل وريد نافي بر طول مرحله سوم زايمان در يكي از بيمارستانهاي وابسته به دانشگاه علوم پزشكي …..
۲۰٫ بررسي و مقايسه نتايج حاصل از ترميم اپي زياتومي با نخ كات گوت كروميك (بيولوژيك) و نخ راپيدواكريل (سنتتيك) در زنان مراجعه كننده به يكي از بيمارستانهاي دانشگاه علوم پزشكي و خدمات بهداشتي درماني …..
۲۱٫ بررسي ارتباط بين طول مراحل زايماني و نمره آپكار نوزاد زنان نخست زا مراجعه كننده به زايشگاه بيمارستان امام خميني ساري.
۲۲٫ بررسي مشخصات فردي- بارداري و زايمان مادراني كه داراي كودك عقب مانده ذهني هستند در مراكز توانبخشي شهر …..
۲۳٫ بررسي عوامل مستعد كننده در پيدايش سيستوسل و ركتوسل و افتادگي رحم در زنان مراجعه كننده به درمانگاههاي زنان بيمارستان هاي علوم پزشكي ايران در شهر …..
۲۴٫ بررسي تاثير وضعيت اشتغال مادر بر نتيجه حاملگي در مادران مراجعه كننده به بيمارستان هاي وابسته به دانشگاههاي علوم پزشكي شهر …..
۲۵٫ بررسي دلايل استفاده و عدم استفاده از روشهاي پيشگيري از بارداري در زنان روستاهاي منطقه …..
۲۶٫ بررسي و مقايسه ميزان آگاهي و نگرش زنان داوطلب بستن لوله هاي رحم و زنان استفاده كننده از ساير روشهاي پيشگيري از بارداري در مورد عمل عقيم سازي زنان در مراجعين مراكز بهداشتي درماني شهر …..
۲۷٫ بررسي مشخصات زنان با حاملگي طولاني در شهر …..
۲۸٫ بررسي دلايل مراجعه زوجين جهت مشاوره به مراكز ژنتيك شهر …..
بررسي ميزان رضايت مادران از مراقبتهاي مامايي دريافت شده در طول بستري در اطاق درد و زايمان بيمارستانهاي آموزشي وابسته به وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشكي شهر …..
۳۰٫ بررسي و مقايسه نگرش دانشجويان مامايي در سالهاي مختلف تحصيلي نسبت به حرفه مامايي دردانشگاههاي علوم پزشكي شهر …..
۳۱٫ بررسي مقايسه اي ميزان اضطراب و اعتماد به خود مادر در مورد مراقبت از كودك زير يكسال در زنان نخست حامله نوجوان و جوان مراجعه كننده به درمانگاههاي وابسته به دانشگاه علوم پزشكي و خدمات بهداشتي درماني …..
۳۲٫ بررسي ارتباط بين ميزان تنيدگي شغلي و ميزان افسردگي ماماهاي شاغل در دانشگاههاي علوم پزشكي وابسته به وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشكي شهر تهران …..
۳۳٫ بررسي تاثير آموزش تغذيه نوزادان كم وزن به مادران بر اضافه وزن نوزادان آنان در طول دوران نوزادي در بيمارستانهاي وابسته به دانشگاه علوم پزشكي و خدمات بهداشت درماني ايران …..
۳۴٫ بررسي و مقايسه نوع و نحوه استفاده از روشهاي جلوگيري از بارداري در زنان شهري و روستايي مراجعه كننده به مراكز بهداشتي درماني شهري و خانه هاي بهداشت روستايي شهرستان …..
۳۵٫ بررسي سن شروع قاعدگي و ارتباط آن با وزن، قد و فعاليتهاي فيزيكي دانش آموزان مدارس شهر …..
۳۶٫ بررسي تاثير سقط بر سرانجام بارداري بعدي در مراجعين به اطاق زايمان بيمارستان هاي وابسته به دانشگاه علوم پزشكي و خدمات بهداشتي درماني …..
۳۷٫ بررسي تاثير عوامل خطرزاي دوران بارداري بر زايمان زودرس در مادران مراجعه كننده به بيمارستانهاي وابسته به وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشكي شهر …..
۳۸٫ بررسي تغييرات رفتار فرزند اول بعد از تولد فرزند دوم مراجعين به مراكز بهداشتي درماني شهر …..
۳۹٫ بررسي مقايسه اي تغييرات قاعدگي در زنان استفاده كننده از دو روش بستن لوله هاي رحمي و مصرف قرص هاي پيشگيري از باروري در مراجعين به خانه هاي بهداشت روستايي بخش …..
۴۰٫ بررسي و مقايسه دلايل مردان در انتخاب روش وازكتومي و يا انتخاب روش توبكتومي توسط همسرانشان به عنوان روش پيشگيري از باروري در زوجين مراجعه كننده به بيمارستانهاي وابسته به دانشگاه علوم پزشكي شهر …..
۴۱٫ بررسي ميزان رضايت ماماهاي شاغل در اتاقهاي درد و زايمان از عوامل مختلف شغلي و ارتباط ان با مشخصات آنان در بيمارستانهاي وابسته به وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشكي شهر …..
۴۲٫ بررسي رشد و تكامل كودكان ۱۵ ماهه اي كه تداوم تغذيه با شير مادر داشته اند در مراجعين به مراكز بهداشت و درماني وابسته به دانشگاه علوم پزشكي ايران …..
۴۳٫ بررسي دلائل عدم انجام ماموگرافي غربالگري در پرستاران و ماماهاي شاغل در مراكز درماني شهرستان هاي منتخب استان …..
۴۴٫ بررسي آگاهي و نگرش و آمادگي به عمل ماماهاي شاغل در مورد مامايي جامعه نگر در بيمارستانها و مراكز بهداشتي درماني وابسته به دانشگاههاي علوم پزشكي شهر ……
۴۵٫ بررسي مشخصات فردي- خانوادگي و اجتماعي اقتصادي زنان استفاده كننده از روش بستن لوله هاي رحمي و مقايسه اين مشخصات در زنان پشيمان و غير پشيمان شهرستان …..
۴۶٫ بررسي و مقايسه عوارض گذاشتن آي. يو. دي تسي مسي ۳۸۰ آ كه در فاصله ۶ هفته پس از زايمان و بعد از ۶هفته گذاشته مي شود در زنان مراجعه كننده به مراكز بهداشتي درماني قدس شهر …..
۴۷٫ بررسي ارتباط ناهنجاريهاي مادرزادي در كودكان ۱۲-۰ سال با ازذواج خويشاوندي والدين در شهر ايلام در سال…..
۴۸٫ بررسي و شاخصهاي رشد جسمي كودكان تو پاي ساكن شهر و روستاهاي خرم آباد سال …..
۴۹٫ بررسي ارتباط شركت در كلاسهاي آموزشي قبل از ازدواج با چگونگي پيشگيري از بارداري و زمان وقوع اوليه حاملگي در خانمهاي زير ۲۰ سال شهرستان …..
۵۰٫ بررسي و مقايسه طول مدت شيردهي مادران شاغل و غيرشاغل داراي كودك شيرخوار شهر …..
۵۱٫ بررسي مقايسه اي بهبود زخم پرينه در اپي زياتومي و پارگيهاي پرينه در زنان نخست زاي مراجعه كننده به بيمارستان …..
۵۲٫ بررسي ارتباط بين طول مرحله اول و دوم زايمان با وزن نوزاد در هنگام تولد در زنان نخست زاي در بيمارستان…..
۵۳٫ بررسي تاثير بازديد منزل بعد از زايمان بر تداوم شيردهي و وزن گيري شيرخوار در شهرستان …..
۵۴٫ بررسي مقايسه اي ميزان افسردگي زنان با بارداري ناخواسته و خواسته در مراجعين به مراكز آموزشي- درماني وابسته به دانشگاه علوم پزشكي و خدمات بهداشتي- درماني …..
۵۵٫ بررسي مقايسه اي كفايت حاصل از تهيه اسمير دهانه رحم با اسپاجولاوسيتوبرس + اسپاچولا در زنان مراجعه كننده به يكي از درمانگاههاي وابسته به دانشگاه علوم پزشكي و خدمات بهداشتي درماني…..
۵۶٫ بررسي عوامل تنيدگي آور در اتاق زايمان ودرجه تنش زايي اين عوامل از نظر مادران نخست زاي مراجعه كننده به بخش زايمان بيمارستان هاي منتخب دانشگاه هاي علوم پزشكي وابسته به وزارت بهداشت ودرمان و آموزش پزشكي …..
۵۷٫ بررسي مقايسه اي ميزان دقت تخمين وزن جنين توسط دو روش كلينيكي و سونوگرافي در مادران مراجعه كننده به زايشگاه …..
۵۸٫ بررسي و مقايسه دانش، نگرش و آمادگي به عمل زنان باردار شهري و روستايي در مورد زايمان در منزل در مراجعين به مراكز بهداشتي درماني وابسته به دانشگاه علوم پزشكي وخدمات بهداشتي درماني …..
۵۹٫ بررسي ارتباط فاصله تولد، ترتيب تولد وسن مادر با وزن هنگام تولد نوزاد به تفكيك جنس در مراجعين به زايشگاههاي دانشگاه علوم پزشكي …..
۶۰٫ مطالعه مقايسه اي ميزان دقت سونوگرافي در سنين مختلف حاملگي و قانون نيكل براي تخمين تاريخ زايمان در زنان مراجعه كننده به يكي از مراكز آموزشي درماني وابسته به دانشگاه علوم پزشكي و خدمات بهداشتي …..
۶۱٫ بررسي تاثير آموزش مراقبتهاي دوران بارداري به رابطين بهداشت بر انتقال دانش آنان به زنان باردار شهرستان …..
۶۲٫ بررسي و مقايسه مشخصات فردي و خانوادگي زنان شاغل راضي و ناراضي از روابط جنسي در زندگي زناشويي در دانشگاه هاي وابسته به وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشكي …..
۶۳٫ بررسي ارتباط سن شروع يائسگي با شاخص توده بدني تاريخچه قاعدگي و توليد مثل در زنان شمال شهر …..
۶۴٫ بررسي تاثير آموزش مراقبت از خود بر كاهش شدت سندرم پيش از قاعدگي در دانش آموزان دبيرستانهاي شهر اراك سال ۱۳۷۴٫
۶۵٫ بررسي نقش رژيم غذايي، روش شتلز و مخلوط رژيم غذايي و روش شتلز در انتخاب جنسيت جنين انسان در زنان شهر …..
۶۶٫ بررسي مقايسه اي الگوي شيردهي مادران كودكان دختر و پسر ۱۲-۱۱ ماهه مراجعه كننده به مراكز خدمات بهداشتي و درماني علوم پزشكي شهر …..
۶۷٫ ارزشيابي نحوه تهيه پاپ اسمير در مراكز بهداشتي درماني وابسته به دانشگاه علوم پزشكي و خدمات بهداشتي درماني …..
۶۸٫ بررسي تاثير استريپ پرده هاي جنيني بر نتايج حاصل از القاء زايمان در بيمارستان …..
۶۹٫ بررسي تاثير موسيقي بر شدت درد مرحله اول زايمان در زنان نخست حامله بستري در يكي از زايشگاههاي شهر …..
۷۰٫ بررسي تاثير پيريدوكسين (ويتامينB6) در كاهش تهوع و استفراغ دوران بارداري زنان نخست حامله مراجعه كننده به مراكز بهداشتي درماني شهرستان…..
۷۱٫ بررسي تاثير ژل ليدوكائين ۲% بر شدت درد ناحيه پرينه در مرحله دوم زايمان در زنان نخست زاي مراجعه كننده به يكي از بيمارستانهاي منتخب شهر …..
۷۲٫ بررسي مقايسه اي تاثير تزريق اكسي توسين و نرمال سالين داخل وريد بند ناف بر طول مرحله سوم زايمان در زنان مراجعه كننده به زايشگاه بيمارستان …..
۷۳٫ بررسي ارتباط بين شاخص توده بندي و الگوي خونريزي قاعدگي در مصرف كنندگان نورپلانت مراجعه كننده به مراكز بهداشتي وابسته به وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشكي …..
۷۴٫ بررسي و مقايسه مشخصات فردي و خانوادگي و اجتماعي زوجين نابارور با انتخاب روشهاي مختلف سازگاري با ناباروري كه حداقل يك سال از آخرين مراجعه آنها به مراكز ناباروري وابسته به وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشكي …..
۷۵٫ بررسي تاثير تماس بلافاصله پس از زايمان بين مادر و نوزاد بر رفتارهاي دلبستگي زنان نخست زا در زمان شيردادن قبل از ترخيص، يك ماه، سه ماه پس از تولد در يكي از بيمارستانهاي آموزشي شهر …..
۷۶٫ بررسي آگاهي نگرش و عملكرد مادران بستري در بخش زايمان در مورد هم اتاقي مادر و نوزاد در يكي از مراكز وابسته به دانشگاههاي علوم پزشكي و خدمات بهداشتي …..
۷۷٫ بررسي تاثير عدم تجويز آنتي بيوتيك بر بروز عفونت محل اپي زياتومي در مادران نخست زاي مراجعه كننده به زايشگاه …..
۷۸٫ بررسي ميزان آگاهي نگرش و عملكرد ماماهاي شاغل در مورد مشاوره در ارائه خدمات تنظيم خانواده در مراكز بهداشتي درماني وابسته به دانشگاه علوم پزشكي و خدمات بهداشتي درماني …..
۷۹٫ بررسي تاثير آموزش بر نحوه انجام معاينه پستان توسط بهورزان براي زنان مراجعه كننده به خانه هاي بهداشت روستاهاي…..
۸۰٫ بررسي مقايسه اي نتايج حاصل از دومين حاملگي در زنان باردار زير ۲۰ سال و بالاي ۲۰ سال مراجعه كننده به بيمارستان…..
۸۱٫ بررسي تاثير عدم تزريق عضلاني اكسي توسين بر ميزان خونريزي بعد از زايمان در زنان مراجعه كننده به بيمارستان وابسته به دانشگاه علوم پزشكي…..
۸۲٫ بررسي مشخصات زنان با حاملگي ناخواسته و ارتباط ناخواسته بودن حاملگي با انجام واكسيناسيون، تداوم تغذيه انحصاري با شير مادر ميزان اضافه وزن كودك تا ۶-۵ ماهگي بعد از تولد در زايمانهاي انجام شده در بيمارستان هاي وابسته به دانشگاه علوم پزشكي ايران در شهر …..
۸۳٫ مطالعه آگاهي، نگرش و آمادگي به عمل ماماها در مورد روش هاي هورموني پيشگيري اورژانسي از بارداري در مراكز بهداشتي درماني وابسته به وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشكي شهر …..
۸۴٫ بررسي ميزان شيوع افسردگي پس از زايمان، و عوامل مستعد كننده آن در مادران مراجعه كننده به مراكز بهداشتي درماني وابسته به بيمارستان شركت …..
۸۵٫ بررسي ارتباط بين آگاهي و نگرش زنان يائسه با رفتارهاي بهداشتي آنان در مورد يائسگي در شهرستان …..
۸۶٫ بررسي ارتباط افسردگي با سقط خودبخودي در زنان مراجعه كننده به يكي از مراكز بهداشتي درماني وابسته به دانشگاه عللوم پزشكي و خدمات بهداشتي درماني …..
۸۷٫ بررسي ارتباط زايمان زودرس خودبخودي با الگوي وزن گيري سه ماهه دوم و سوم بارداري در زنان نخست زاي مراجعه كننده به يكي از بيمارستانهاي وابسته به دانشگاه علوم پزشكي و خدمات بهداشتي درماني …..
۸۸٫ بررسي تاثير بازديد منزل در مراقبت از خود در شش هفته اول پس از زايمان در زنان نخست زاي ساكن در محدوده …..
۸۹٫ بررسي عملكرد كاركنان شاغل در واحدهاي بهداشت كودك در مورد پايش رشد كودكان زير ۶ سال در مراكز بهداشتي وابسته به مركز بهداشت …..
۹۰٫ بررسي ارتباط نگرش و عملكرد زنان باردار در مورد روابط جنسي دوران بارداري در مراجعين به مراكز بهداشتي درماني …..
۹۱٫ بررسي عوامل مستعد كننده در ابتلاء زنان به سرطان پستان در مراجعين به مراكز بهداشتي درماني وابسته به وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشكي شهر …..
۹۲٫ بررسي و مقايسه شيوه زندگي، تيپ شخصيتي، شاخص توده بدني و وضعيت تاهل و باروري در دانشجويان مبتلا و غيرمتلا به ديسمنوره اوليه در دانشگاه هاي علوم پزشكي و خدمات بهداشتي درماني …..
۹۳٫ بررسي ميزان موفقيت درمان و عوامل مرتبط با آن در زنان با مشكل ازدواج به وصال نرسيده مراجعه كننده به كلينيك اختلالات جنسي شهر …..
۹۴٫ بررسي ارتباط بين آگاهي و نگرش ماماها در مورد مراقبتهاي بهداشتي دوران يائسگي در مراكز بهداشتي درماني وابسته به دانشگاه علوم پزشكي و خدمات بهداشتي درماني …..
۹۵٫ بررسي تاثير حمايت مداوم در طي ليبر بر طول مراحل زايمان، نسبت سزارين، استفاده از اكسي توسين و نمره آپگار نوزاد در زنان نخست حامله مراجعه كننده به يكي از بيمارستانهاي دانشگاه علوم پزشكي و خدمات بهداشتي درماني …..
۹۶٫ بررسي ارتباط بين طول مراحل زايمان، نوع زايمان، وزن و نمره آپگار نوزاد و چاق بودن زنان در مراجعين به يكي از بيمارستان شهر …..
۹۷٫ بررسي تاثير ماساژ پرينه بر اپي زياتومي و پارگيهاي پرينه در زنان نخست زا در بيمارستان هاي منتخب دانشگاه علوم پزشكي و خدمات بهداشتي درماني …..
۹۸٫ بررسي تاثير تمرينات ورزشي بر شدت كمردرد ناشي از بارداري و درمان آن در زنان نخست حامله مراجعه كننده به يكي از مراكز بهداشتي درماني دانشگاه علوم پزشكي …..
۹۹٫ بررسي مقايسه اي وضعيت دوران بارداري و نتايج حاملگي در زنان روزه دار و غير روزه دار مراجعه كننده به مراكز بهداشتي درماني وابسته به دانشگاه علوم پزشكي و خدمات بهداشتي درماني …..
۱۰۰٫ بررسي مقايسه اي نسبت ابتلا به سندروم پيش از قاعدگي و شدت آن در دانشجويان تربيت بدني و ساير دانشجويان مراكز تربيت معلم شهر …..
۱۰۱٫ بررسي تاثير مانور برانت آندريوس به همراه استفاده از اكسي توسين بر مقدار خونريزي در مراحل سوم و چهارم و طول مدت مرحله سوم زايمان در زنان مراجعه كننده به يكي از بيمارستان هاي وابسته به دانشگاه علوم پزشكي و خدمات بهداشتي درماني …..
۱۰۲٫ بررسي تاثير لمس جنين بر رفتارهاي دلبستگي مادر با جنين و نوزاد در زنان نخست حامله مراجعه كننده به مراكز بهداشتي درماني شهرستان …..
۱۰۳٫ بررسي تاثير پيريدوكسين بر شدت سندروم پيش از قاعدگي در دانشجويان دانشگاه علوم پزشكي و خدمات بهداشتي درماني …..
۱۰۴٫ بررسي تاثير فعاليتهاي ورزشي در دوران بارداري بر سرانجام حاملگي زنان نخست حامله مراجعه كننده به مراكز بهداشتي درماني وابسته به وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشكي شهر …..